De woning
  Omgeving
  Virtuele Rondleiding
  Foto's
  Restaurant de Liskoel
  Reserveren
  Links
 

Omgeving Twente en omstreken

Twente is zo bijzonder, dat je haast zou vergeten dat het gewoon in Nederland ligt. Hier ontdekt u een streek met zoveel afwisseling, zoveel landschappelijke schoonheid en zoveel leuke steden en dorpen, dat u er keer op keer verrast zult worden. Bijvoorbeeld door de wisselende doorkijkjes in het romantische coulisselandschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes.


Of door de karaktervolle Twentse plaatsjes die worden omringd door even eigenwijze buurtschappen. En vooral ook door de allure van de steden met hun levendige centra. Daar zult u zich terecht al een beetje in het buitenland voelen.


Vanaf de in Vasse gelegen vakantiewoning kunt u wandelend, fietsend of met de auto een groot aantal bezienswaardigheden bezoeken. Kunstliefhebbers kunnen in het nabij gelegen Ootmarsum hun hart ophalen. Het hele jaar door zijn er exposities die georganiseerd worden in ťťn of meerdere galerieŽn.


In de zomerperiode zijn er legio kunstgeoriŽnteerde evenementen zoals bijvoorbeeld Glasrijk Tubbergen, waar werelds grootste artiesten kun glaskunsten laten zien.


Wandelaars en fietsers kunnen direct bij de voordeur van Erve de Liskoel beginnen. Vanaf de voet van de Tutenberg zijn er ontelbare fiets en wandelroutes die u door pittoreske dorpjes en langs glooiende heuvels voeren.


Plaatsen als Oldenzaal, Enschede en het net over de grens gelegen Nordhorn zijn ideale plaatsen om eens goed te shoppen. Talloze winkels, warenhuizen, knusse boetiekjes en gezellige terrassen hebben altijd wel iets te bieden voor jong en oud.
De ongedwongen Twentse sfeer en de mooie natuur zullen u verrassen!

    
    klik de kaart voor Google Maps